Akinek problémája van a KRÉTA belépéssel kapcsolatban kérem jelezzék a nyhherman@gmail.com e-mail címen.

Kedves Szülők!

 

20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 182/B. § 7. bekezdése alapján: „Amennyiben a szülő a következő tanévre vonatkozóan az erkölcstan (2017.01.02-től ETIKA) vagy a hit- és erkölcstan tantárgyra vonatkozó választását módosítani kívánja, az erre vonatkozó szándékát minden tanév május 20-áig írásban közli az igazgatóval és az érintett egyházi jogi személy képviselőjével. „

A módosításhoz szükséges nyilatkozat letölthető a honlapról is.

Kapu Tiborné

tagintézmény vezető

Nyilatkozat letöltése

Üdvözlünk a Herman Ottó Tagintézmény Honlapján!

Itt megtalálsz minden fontos információt az iskolával kapcsolatban.

Kapcsolat
Székhely és Tagintézmények honlapjai

0642/512-896

Titkárság

(kapcsolási lehetőség a 

Tagintézmény-vezető felé)

Az első évfolyamtól az angol nyelv oktatását, a harmadik évfolyamtól az informatikai képzést is biztosítjuk. A tanulási zavarokkal küzdő, felzárkóztatásra szoruló gyermekeket utazó pedagógusok, pszichológus és gyógypedagógusok is segíti.

A pedagógusok színvonalas oktató- nevelő munkáját interaktív táblák, különböző oktatástechnikai eszközök, tanulói számítógépek, programcsomagok segítik, melyekkel a kisdiákjaink is örömmel és aktívan dolgoznak.

Iskolánk épülete Nyíregyháza-Oros, Fő út 60. szám alatt helyezkedik el, egy csodálatos környezetben. Herman Ottó, a híres természettudós nevét még 1977-ben vettük fel. Névadónk szellemiségének megfelelően profilunk a természet- és környezetvédelem és a környezetkultúra.

Jelenleg 9 normál méretű tanterem,

1 informatika terem, 1 angol szaktanterem, 1 kb. 160 négyzetméteres tornaterem a hozzátartozó 2 öltözővel, 1 fejlesztő szoba és egy csoportbontásra alkalmas kis terem, jól felszerelt főzőkonyha, 150 négyzetméteres ebédlő,120 négyzetméteres, internettel, televízióval ellátott könyvtár áll rendelkezésre.

Iskolánkról pár információ

Tanulóink mind a négy évfolyamon egész napos oktatási formában tanulhatnak. A kis létszámú osztályokban a családias, felszabadult légkörű tanórákon sok lehetőség nyílik a tehetséggondozásra, a különböző városi és megyei versenyekre való felkészítésre, a kompetenciák fejlesztésére is. Mindezek sikerességét a különböző versenyeken való elért eredmények is bizonyítják.

44930816_568946463552371_282703346376743

© 2018 by David Hegyes. e-mail: david.hegyes007@gmail.com

  • c-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now